Wednesday, 19 May 2010

novosadske klinke

Претвара у телефон курац прави живи ударац посао.
Ста имам око Познат по две године, ставили смо у соби за ћаскање, и постао добри пријатељи. Он је мало старији novosadske klinke од мене, ја сам старији момци У, тако да се ради сјајно за мене. Једног дана Јаков је говорио ми се да је пише Еротске приче, а ја осећам једну ДР. Као што сам био читања, ја сам стварно добио укључена је. Мислио сам можда ће покушати да напише један од мојих, тако да сам написао једну, и сматра да Јакову. Рекао ми је да сам таленат за писање, циљ је потребно да бисте сазнали више о томе. Сваки пут када бих написати причу, ја бих их послати на њега и он ће ми дати савете о томе шта ми је потребно побољшати.

Један пут кад сам је са својим guzate jebaciceдечком Џејсон, ЕТ морао да одем кући, па би ме ЕТ у хотелу, док је ишао кући. Јасон је ожењен, и његова жена не зна да смо спавали заједно. Знам Џејсон жена, у ствари, ја сам говорио да је много пута, она нема појма циљ ми је волео један камион с њим, нити да смо у љубави једни са другима. Када је Џејсон ме је оставила у хотелу, хеј леве волео рачунар тако да сам могао "Постоји разговор са мојим пријатељима онлине. Он је знао колико сам волео да седим и да ћаска са свим мојим пријатељима.

Док сам био разговор са једним од beogradske klinke мојих пријатеља, имао сам приметио да Јаков сигне га, тако да сам тренутно поруком ГА. Он ме осећа поруку назад ме питате где сам био, ЕТ Није мене видела тамо. Ја га напали да сам волео једну са Јасон камион, сврха сам био у хотелу Сада, док је Џејсон код куће. Ста је одувек желела да радим јебати са мном телефоном, пио сам могао да "никада, јер мој муж је увек код куће, а ја никада нису имали" ни приватност. Чим Ста сазнала сам био у хотелу, хеј На питање да ли ЕТ могао да "ме назове на телефон јебати. Ја сам га напао Волео бих да. Ста је врло сексуално момак, он је доминирају на страни, а он зна да се претвара ме на пуно. У ствари ЕТ Да ли је ово мало надимак за мене, хеј ја волео омиљених нимпхо позиве.

Дао сам Јаков број хотела, и мој број собе, тако да ЕТ може да "ме назове. Чекам неколико "минута, онда зазвони телефон. Сам sisate amaterkeпокупили телефон, и рече здраво. Онда сам чуо врло секси глас каже "Добар дан, нема моје мало нимпхо."

Вов чим сам волео глас чуо, сам могао да осетим влагу у мом гаћице. Ста ли је ово дубоко секси глас, који шаље језу низ моју кичму. Само је волео звоњење, ја сам знао да је у невољи. Ја сам дојиља за дубоке гласове, а знао нисам шансе вечерас. Као што сам је говорио Јакову, ја Слиппед novosadska klinka руку лагано доле у моје гаћице и почела да масажа мој клиторис. Мој клиторис је већ Налијевање вет са мојим соковима, ја сам сада слајдова три прста дубоко у мене. Ста ме је питао шта радим, ја сам напао сам га имао три прста дубоко у моја маца.

"Да ли заиста? Знаш Волим га Када се жена игра са њом маца. "

"Да, имам три прста дубоко у моја маца, ја сам тако и веома влажно.

Ја могао чути Јаков почети да дах мало теже, па сам га питао да ли је био вољен строкинг курац за мене. Он ми је рекао да је имао неке могу бити вољен руке лосион, и био вољен строкинг пенис, а ја сам ДР указивање на слици моја маца. Онда сам га питао да ли је хтео да се моје играчке, и користити га. СоундЕдит Изненађен је да сам играчка, циљ је рекао да је хтео да га користе, и реци му како је осећао. Тако сам граббед моје играчка из моје торбу, окренуо guzata matorkaга на ниске, и полако је склизнуо у моју пицу. Вибратор који сам донео са мном ону која је купио мој муж за мене, то је љубичаста, циљ изгледа и осећа се као прави пенис. Вибрација је возачки мене дивље. Почео сам "да га повуку и из мене брже. Сваки пут када сам га гурали у, ја бих га гурати у мене дубље. Могао сам осетити моје зграде оргазам дубоко унутар мене, а ја нека Ста знам је око доћи.

"Хајде за мном, моја мала курва. Ви знате да желите да сперма за мене. Желим да попуните свој уста са beogradska klinka својим соковима. "

Јаков је знао да сам волео волео да се зове мало курва, као и ЕТ љубио га када сам га позвао мастер. То је мало игру смо играли, ЕТ би ми на сперма као добар мали курва сам, и ја бих га молим да јебеш ми теже. Наставио сам да јебем моја маца са мојим играчкама, реците ми како је је да је хтео да јебе моје дупе. Такође Јаков није знао сам почео да уђу у анални, и био сам узимајући зависник о томе. Био сам чак остављајући мој муж јеби ме у дупе, док сам имао играчка у моја маца. Ста ми је рекао да је желео да шамар пенис Волим Против мој клиторис, док је ЕТ гурали моја играчка у дупе. Размишљала сам себи: "Ох мој Боже, волео бих да се осећају сада То право" Затим сам узео мој играчка из моје маца. Мој guzate mameклиторис ошамарио против њега, јер је сам био Слике Јакова пенис.

Ја моанед прави гласно, као што сам рекао: "Ох, молим вас мастер јеби ме у дупе. Требам да осетите да пенис у моје дупе. "

"Да ли моја мала курва napaljene klinke да ово курац у њено дупе?" Питање Јакова.

"Да ли је" сам рекао у готово просио глас.

"Па долазе овде, ја уракљити дупе облоге са мном, и нека ме јебеш то збијено мало дупе".

Ох, ја стварно могла осетити оргазма долази сада, тако да сам гурали моје играчке назад у моја маца, и почео "да заиста фунта моја маца. Ста сам рекао да је о томе да сперма, и ЕТ рекао ми да сперма за мој мастер. И нека се гласно јаукање, а онда сам брегаста тако тешко. Могао сам осетити моје сокове приказују доле ноге. Као што сам заглави у моје прсте доле моја маца, ја jebozovne klinke сам могао осетити моје сокове у моја маца. Н / У жељи да је Јаков био тамо да ме очисти. Ја сам само мало "ружна тамо Покушавајући да други ухватити мој дах, и даље масаже мој клиторис. Као што сам био тамо Полагање, ја сам могао чути Јаков теже дом за дах, и ја могао рећи ДР ће бити Цумминг ускоро. Онда одједном чујем, "Бреанн Боже, ја сам Цумминг. Узми sisate mameмоју врућу сперма огроман терет. "

"Да молим сперма у дупе, дајте све то за мене."

No comments:

Post a Comment