Wednesday 21 April 2010

debele klinke

Alisa dobije malo doigravanje debele klinke nakon što je njezin dečko joj govori kako joj haljina kao kurva.
Petak 10:16

Prvo što sam primijetio kada sam ušao u klub je da se djevojka garderoba bila je odjevena u donje rublje. Nakon brzo na drugi pogled, primijetio sam plakat na zidu.

"Dare to nositi, noći?" Ja promrmljah, čitanje riječi kao što sam shvatio što točno znači.

I onda morali platiti dva puta normalno ulaznica od moje odjeće navodno nije bio "provokativnim" dovoljno po noći's temu. Da sam znati prije, ja bi se odlučio ne uzeti na nezavidnom položaju mrsave klinke da odredi vozač. Ideja bara puna alkoholizirane, oskudno odjevene žene koje se činilo kao nešto što sam možda želite da se zabavite sa. Ipak, obećao sam imao moj prijatelj bih voziti i tako ja sam podnio ostavku na noć vode za piće i gledajući svi ostali imaju puno više zabave od mene.

Nakon što smo platili ulaznica, mi ušetao sisate jebaciceunutra, našim očima raste široke u ogromne asortiman slutty odjeće i nošnje koje krase razne žene koje su brzo punjenje kluba. Neki su bili odjeveni u zanimljive kostime, iako većina su nosile mini suknje, fishnets čarapa ili donjeg rublja jednostavno ansambala, sve u različitim stupnjevima skinuti.

"Mislim da će biti dobra večer", komentirao je Sam kao što smo svi gledali djevojka hoda prošlosti, nosio crne najsitnije mini-suknju sam ikada vidio.

Ostatak od nas kimnula, marveling debele i mrsave klinke na asortiman nestašan outfits. Nažalost, ja ne mislim moja noć će biti tako dobro. Bez tekuće hrabrosti alkohola, moj trag vjerodostojan zapis je uglavnom bio prilično nizak. Nakon mojih prijatelja je odlučio što je ženski barmena "najvrućih" oni krenuli na to dobili piće, ostavljajući me da tvrde tablicu koja će služiti kao baza za večer.

"Damon" glas zove se kroz gužve, kao što sam okrenuo priznati izvor moje ime se zove.

"Hej," ja pozdravila s osmijehom kao što sam vidio joj pristupili.

Alisa je djevojka koju sam imao zakačen sa par sisate kurvegodina prije. Mi smo imali zajedničku nekoliko pijana ljetne noći zajedno i čuvao u kontaktu otkad. Kad sam se vratio iz koledž u ljeto, ja obično ju vidjela u baru vikendom, ali nismo morali rekindled našem prethodnom romantiku.

Njeno tijelo je bilo suho i tanko, debele picke iako ne i posebno atletski. Ono što je odmah uhvaćen moj pažnja ipak bila njezina odjeća. Alisa je odjeven u crvenu korzet koji joj struk stisnut i napravio joj manje od prosječne veličine grudi izgledaju puno veće nego što su oni zaista bili. Oko njezina struka i postizanje vitke noge dolje joj je kratka, crna Mini-suknja s prorezima sa strane da se otkrila gotovo pornografski iznos od gole kože. Par koljena visoke crne kožne čizme koje krase njezin potkoljenice završila slutty obličje i napravio joj izgledaju mnogo jači da je njen stvarni 5'6 okvira.

Joj kosu, koja kao da se drugi stil i boja svaki put sam je vidjela, sada je obojena svijetlo smeđe jer su tekle niz leđa od vrata. Njezina tamno zelene oči imao određenu senzualan, zavodljiv kvaliteta koja je pojačan njezin liberalni primjene tamne šminke oko očiju koji se savršeno uklapaju sa svog sadašnjeg izgleda. Ona je zaobljen, istaknut jagodicama i izuzetno primamljive skup usnica dnu jedan malo veći od vrha, dodajući slatka, pouty mrsave picke kvaliteta joj inače seksi izgled. Na vrh off joj odjeću je par čarapa riblja mreža ruku koja je pokrivala ruke od nje da joj laktovi zapešća, omča oko svakog palca.

"Kako si ti?" Upita ona s pretek kao sisate devojciceona bacila svoje ruke oko mene i zaključan u pomalo nespretan zagrljaj. "Jeste li još u gradu za ljeto?"

"Da," odgovorio sam, koračni natrag u dobiti još jedan pogled na nju skandalozno odijelo. "Upravo sam se vratio prije nekoliko dana."

"Zašto ne ste odjeveni?" Upitala me sa prigovaranje neslaganje odsjaj. "Ili odjeveni dolje mislim ...,"

"JA nije 'ravan znati o ovom' usuditi debela picka nositi stvar 'sam odgovorio istinito. "Da sam, ja bi svakako imati ...,"

"Pa možete jednostavno uzeti košulju," Alisa predložio, zaigrano vučenje gore ispred moje košulje. "Ako sve to žurka na faksu je uzrokovalo da izgubite one abs od tvoje?"

"Umm, mislim da će trebati samo nekoliko pića prije nego što sam učinio nešto slično, rekao sam, držeći moju košulju dolje kao ona nastavila da me zafrkavati razigranih pokes.

"Pa, onda počinju piti!", Rekla sisate plavuseblurted out, drži svoje piće u zrak. "Ja želim da te vidim shirtless na plesnom podiju do kraja noći."

"Zapravo sam mucao ...," nerado. "Nažalost, ja sam DD večeras."

Alisa je donja usna je postao još izraženiji jer je ona gurnula van u razočarana durenje.

"Pa, to je sranje", rekla je, prije mrsava picka nego što joj je iznenada izraz sjaj još jednom. "Znači li to da mi možete dati ride home poslije?"

"Da, mislim tako", odgovorio sam kao ona bacila ruke oko mene opet i posadi zahvalan, odugovlačeći poljubac na mom obrazu.

Osjećaj njeno tijelo protiv mina prešanih poslali nalet uzbuđenja koja je kolala kroz mene kao ona mi je održana dulje nego što sam očekivao. Kad je napokon odvojila, ona mi je dala još jedan koketni osmijeh prije nego što vrti oko i pridružio svojim prijateljima na plesnom podiju.

Svoje prijatelje prije mi se pridružio na stol i nastavila da imate vremena svoje živote za narednih nekoliko sati. Kada je došao zadnji poziv, svi su bili pijani belligerently dok mi je dosadno, umoran i sigurno spremni nazvati ga noć. Srećom, bio sam spašen iskustvo karting tri opijen dečki na drugi kraj grada na onu kasno noću drive-thru su žudnja jer su napaljena picka odlučili sve uzeti taksi na Afterhours stranke. Pomislio sam Alisa bi također prisustvovali stranke, ali na moje ugodno iznenađenje ona je brzo pronašao mi na kraju noći, još uvijek u nadi za besplatnu vožnju kući.

Alisa's fun loving stav brzo me doveo zgodne tinejdzerkeiz moje raspoloženje strašno kako smo krenuli na moj auto. Čim sam ju pustiti u, počela je trivijalan sa CD playerom, napokon to isključivanja poslije mene opominjuća za moje očito loše glazbeni ukus.

"Pa da li vi još uvijek žive u istom mjestu?" Pitao sam, izvlačenjem na ulicu.

"Ne", odgovori ona, bulji kroz prozor. "Ja sam na Lakeside sada."

"Lakeside?" Ponovio sam, pomalo impresionirani klase poprište. "Moving up na svijetu ha? Jeste li dobili novi posao? "

"Nope, ona odgovori, prazno bulji kroz prozor.

Čekala sam Alisa objasniti dalje, ali napaljene picke je ostala mirna.

"O. .. kay, rekao sam, okreće leđa to koncentrirati na cestu.

Očito je bilo nešto što ona nije ljut na otkrivanje, ali nisam bio idući u njoj guranje.

"Ja živim tamo s mojim dečkom," ona napaljene zeneblurted iznenada, mene loveći iznenađenje. "U redu? Mi živimo zajedno. "

"Dobro", odgovorio sam kroz smijeh. "Smirite se. To je ništa dobili uzbuđen o. "

"To vam ne smetaju?" Upitala je, izgleda istinske brige na njezinu licu i pogledala tamo kod mene.

"Zašto je, dovraga, taj će me gnjaviti?" Odgovorio sam, još uvijek zabavlja svoje neparan ponašanje.

"Ne znam", rekla je sa gole ribe ogorčenje, okreće leđa gledati kroz prozor.

Sam pogledala tamo kod nje, uvijek nasmijana.

"Oh I get it," sam rekao, žele zafrkavati svoje malo više. "Vi mislio bih biti ljubomoran!"

Nasmijao sam se sam sebi kako mi je udario u igri Alisa u rame.

"Prestani", rekla ukoreno. "Kako mi je trebao dlakave babeznati? Možda ste imali skriveni motiv za vožnju me kući! "

"Wow", uskliknuo sam, još uvijek nasmijan. "Prošlo je dvije godine ste znali? Još uvijek misle da sam nosi baklju za vas? "

"Dobro, pusti to! Isus. "

Moj sarkastičan smijeh postupno oslabio, ali sam ostao nasmijan, uvijek reveling Alisa's nelagodu.

"Tako sam počeo ...,", oprezno reigniting razgovor. "Tko je sretan Gvido?"

Okrenula mi se, valjanje oči u nevjerici. Nakon nekoliko sekundi, shvatila sam ozbiljno i napokon odgovori.

"Njegovo ime je Dave, ona nevoljko priznala, ne zvuči previše impresioniran kao ona ga je spomenuo.

"A kako dugo ste i ... ... Dave je sex?"

"Too fucking dugo, ona gole picke promrmlja, pritiskom joj dlan na njeno lice.

Opet sam se nasmijao. Alisa nikada nije udario mene kao odnos tipa. Iskreno, sama činjenica da je čak imala dečka iznenadilo me više nego što sam brinuo priznati. Ona lako može opisati kao promiskuitetna, kvaliteta koja je učinila bez imalo muke sakriti. U stvari, ona liječi sex guzate mameljepušan velik dio kao i većina mojih prijatelja dečki učinio.

No comments:

Post a Comment