Tuesday 13 April 2010

obrijane klinke

Svijetao sunce zasja kroz prozor obrijane klinke drugog prigradske kuće na tijelo Amy, leži gol i spreadeagled na njenom krevetu. Lima ležao ležerno bacio na pod, a na vrhu njega, zgužvana majica i par malih obojenih gaćice. Amy stenjali kao jaka svjetlost kroz nju trickled kapaka i sjede, trljanje san iz očiju. Pokret debele zenedolje uhvaćen joj pažnju i njezine situacije je iznenada baci na stark stvarnost. Ona je postala svjesna svoje kose, znojan i neuredna, njezin madrac poklopac bio krut ispod nje i njezine maca throbbed, smociti baš kao što je to priznao.

Sinoć je bila ukusna brzo popraviti, ali je učinio ništa da ugasi njenih tijela nasilna žeđ za seksualno zadovoljenje. Suze welled u guzate pickeočima, ona je otišao protiv svega što joj je učio, od najranije dobi, bez stalnog zadovoljstvo i krivnja oprana nad njom. Ona je skočio da zauzme majicu od nje ormar i borili u nju, kao da bi mogao sakriti svoju sramotu. Brzo se okupljanje joj gaćice, krut sa suhim sperma i t-shirt, još uvijek vlažna s znoj ona obrijane kucke im pokazali u njezinu košara uz lim i madrac pokrov je žurno je rastrgan od kreveta.

Puzanje preko slijetanja, Amy ukrao prema tušem, ne želeći obavijestiti svojim roditeljima da joj je bio budan dok je imala oprali prljavština iz njenog tijela i uma. Svaki korak je uzeo njezine grudi bounced sisate pickegore i dolje, trljajući joj bradavice od grube pamučne košulje dok su, opet, uspravno i bolno osjetljiva. Njene noge utrljava kao ona preselila, njoj pizda usana klizna silkily obrijane kurve zajedno i sokovima već slobodno trčanje dolje rad unutarnjih bedara.

Napuštajući nahođenju, Amy ran u kupaonicu, zatvaranje napaljene zenevrata iza nje ona je žustro poderati off majicu, objavljivanju njezine bolne grudi su nešto hladnije zračne pokušati smiriti. Bila je jednako neugodno kao i prošle noći. Sjedeći na WC sjedište, Amy uzeo spor duboko diše. Njezina sokovi brzo je napravio površinu skliske i mokre značenje ona skliznula u oko na, trljajući joj silovit usnama protiv cool, tvrde plastike, vozeći joj lud. Joj prsti nakovrčati dlakave babeoko ruba sjedala jer dah shuddered iz njezina prstiju curling pod.

Skakanje gore Amy obrijane kurvice clambered u tuš. Ona je osjećala kao da joj je tijelo bori protiv nje. Sve joj morala vrištala na nju da prestane kretati, ali sve što stimulira pulsirajućim joj maca više. Drhtavim rukama okrenuo tuš na hladno i Amy skočio natrag u šoku na ogromnom temperaturi kontrast ledene vode intenzivne vlažnost u prostoriji. Uzimajući tuš glava ona otrča smrzavanja vode brzo preko grudi, dolje trbuhu i brzo preko joj guzate devojkeugrabiti u zadnji rov pokušaj udara na njeno tijelo ponaša.

To nije 'funkcionirati. Njezin bradavice stajao na pozornost čim sprej bio je blizu, čak i zrak kao da se protiv njih naribati, topline ispašu svoje zube nad osjetljivim nubs što joj glasno stenjati. Prema planu za brzo ugasiti joj maca i backfired užasno. Voda mi je snažno tuklo engorged obrijane klinkice usnama njoj pizda, klizne unutra na zagristi u nju lupanje klitoris, Amy vrisnula, urušavanja naprijed, ruka je postignut na stalni sama uhvaćen kontrole temperature izradu tantalizingly toplom vodom pucati iz glave, snažan perlica voda joj kaplje maca gnječenje pohotna plavusaprema neizbježan vrhunac.

Amy tijelo je preslab da se odupre snažne mlaznice da joj tickled prema orgazma ludilo. Ona je klizila prema dolje na pari gore čašu tušem dok joj se meka magarac je došao na odmor na hladnom podu, obrijane devojke nogu razmaknute.

Ruke kao da su um vlastite kao jedan shvacaju za skliske sapun tuš na katu i doveo do krugu svoje potamne areole i trčanje preko vrha njoj hard, ružičaste bradavice. Amy je nastavio zafrkavati svoje grudi dok se s druge strane čuva tuš glava je pulsiranje toka izravno usmjeren na njoj maca. Vode protiv kritizirao njezinu vaginu usne, šireći ih i tražeći out joj natečeni klitoris i ljepljive šlic. Njezina sokovi pomiješano s vodom da nestane dolje izlučivalo kao guzate plavuseAmy pomaknuo svoju poziciju kako bi se omogućilo lakši pristup joj bolan pizda.

Premještanje tuš glava gore i dolje, Amy varirao pritisak na nju klitoris kapuljačom, kreće sprej do dlakave kucke zafrkavati joj šlic. Voda je moćan i jednostavno stiže unutar nje i ona dahnu i izvijen na podu kao njezin trzaj je jebeno teško je oštre mlaza vode.

Ruglo sa frustracije, Amy napustila tuš glava i zrcaljeno preko na koljena. Širenje joj maca gole plavuseusne s jedne strane ona je brzo prisiljeni dva prsta u njenu djevica pička, joj meda voden ruku i kaplje dolje na podu za tuš. Ona pritisnuta lice od hladnoće zida dok je bounced gore i dolje na nju ruku i ona zabode svoje prste unutra i van na sve veći brzinu. Prstima brzo pronašao svoju G-točku i ona opet writhed na podu dok je tickled, počeškala ga dok obrijane pice zlobno kruže i vučenje na nju klitoris s druge.

Ona je mogla osjetiti njezin orgazam izgradnji u njezinu trbuhu baš kao i zadnji put, povećati svoje napore kako bi sama sperma. Tri prsta su se prisiljeni na joj zbijeno ugrabiti što joj zgražavaju se u novom rezultata snažan užitak. Jedne strane nemilosrdno stimulira njen klitoris izvana dok druge prešani i gumiran iznutra. Amy mogla izdržati više nema. Ona humped protiv nje sisate kuckeruke za izgradnju njenog orgazma, brže i teže dok se srušio kroz nju krhko tijelo.

Ona shuddered njezina objavljivanja, vrištati i obrijane pickice grizu svoje usne na prigušiti zvuk. Njezina cum squirted preko ruke i poda, spurts soka spilling dolje joj bedrima i na odvod. Amy zatvorene oči u njoj orgazma iscrpljenosti, tuš glava i dalje pulsira iz vode uz nju, i kao njezin um očišćen, kao i sramotu roll in

2 comments: