Sunday, 4 April 2010

sisate klinke

"Što se dude, može li doći do?" Upitao sisate klinke sam nadajući Evan će reći da.

"Ja ću biti tamo u kao što su deset minuta, ovo sranje sam dobio je stvarno Dank," Evan me uvjeravanja. Sam upoznao na Evan prometne škole i postali smo prijatelji pušenja. Evan je dobio visoke, prodaje korova, gledali porno, igrali video igre, opušteno i cijeli dan. On je devetnaest bez odgovornosti i najveći Stoner znam.

Phil, moja cimerica i Carmen muž, bio je na poslu i ne bi bio dolazak kući za najmanje 2 sata. Carmen je u njezinoj sobi uzimajući gotovs pohotna plavusauzeti tuš.

"Evan je rekao da ima neki dobar shit, on zgodne klinke je na putu preko ako želite da dobijete visoke," vikao sam kroz vrata.

"Nice, Im 'pravedan idući u uzeti brzo tuš i onda ću vam se pridruže dečki, ja stvarno osjećam kao udaranje četiri podnožja," Carmen vikati leđa kao počela grinning sa vijestima. Nedavno sam popped moj analni trešnja, guzate plavusekada je uhvaćen Carmen me špijunira svoje masturbacija sjednici, jedna stvar dovela do druge i sam završio cumming u Carmen u usta nakon što sam joj magarca rammed dobra. Uspio sam uzeti neke slike s Carmen moj kurac u njoj dupe i posla ih u Evan. Mene i Evan često bi razgovarati o tome kako teško mi dati je Carmen. Pa naravno, morao sam hvaliti jer sam bio u mogućnosti da biste dobili svoju prvu. Čujem prednja gole plavusevrata otvorena i Evan korake u s velikim osmijehom na licu.

"Spremni ste jebeni kamenuje?" Evan je pitao sisate i zgodne klinke trebaju bez odgovora. Mi sjede razbiti neke pupoljak gore i čopora naših bongs.

"Ne mogu vjerovati da si dobio da zajebavati Carmen gore magarca, sretan ti jebi. Ne samo da možete zajebavati joj se kundak, došli ste sisate kuckena svoje lice i na usta. Ovdje dima ovo sranje, to je jebeno velik," rekao je Evan uzbuđeno. Ja izbrisani bong i upakirane Evan zdjelu.

"Idem spakirati Carmen takva veliku zdjelu u četiri podnožja ona ide da biste dobili zaostale", Evan je nakon puhati van sisate cice ogroman oblak. Evan zgrabio zdjelu i upakirane oko grama biljke u njoj i staviti u četiri stopala Bong.

"Je li to za mene?" Carmen je pitao što je ušla u sobu noseći samo ručnik, "Nisam mogao čekati da moram promijeniti dim sada."
Osjećao sam se moj kurac skoka kao Carmen hodio do Bong. Evan guzate kuckeoči su fiksirane na dnu ručnik težak da biste dobili uvid u pičku. Bio sam molio za nju ručnik otpadati. Evan rukom za Carmen da biste dobili spreman i on je počeo na svjetlo biljka. Kao Carmen pognut staviti usta na bong joj ručnik jahao gore na magarca i sam počeo da se stvarno teško. Carmen je ispunila bong i Evan povukao iz zdjele tako da je mogla jasno. Dok Carmen je popunjavanje bong sam se malo vazelina na moj prst. Carmen udisanja dima u svim plućima i počela se odmah pusti dim ide kako je to bilo jednostavno previše. Ona je upravo počela puhati dim iz sisate zenekada sam gurnuo prst u njezinu butthole. Ova je Carmen skok i inhalirati brzo joj uzrokujući da zadaviti dima. Ona coughed tako teško ju ručnikom raskliman gore i pala na pod. Moj prst skliznuo iz svog magarca, a ona je posrnuo mlade klinke unazad i plopped dolje na moj futon to probati i sama žive. JA odmah je otišao na to futon joj utjehu. Stavio sam moju ruku na nju unutarnje strane bedara i počeo lagano utrljati.

"Jesi li dobro? To je bio veliki hit da uguši na, rekao sisate plavusesam soothingly. Carmen je neprestano zatvorenih očiju kao Evan puzati se i počeo trljati bok i trbuh.

"Damn ja sam pečena," Carmen giggled. Evan je sada imao svoju ruku radili do Carmen prsa i bio je trljanje i ugađati joj bradavice. Počela sam se trljati klitoris, a Carmen je mogao osjetiti joj maca je već uzimajući mokro. Evan isisan Carmen bradavicu u usta dok on masira joj tits. Ja sam gole klinke ustala na futon, izdvajali moj penis out i to pljusnuo preko Carmen lice joj probuditi malo. Carmen 'oči otvorene, a pucao je pogledao u mene iznenadila sam je ošamario i moj kurac.

"Suck it motiku," Ja zahtijevao.

"Što?" Carmen upitao s zapanjen pogled guzate i sisate devojkena njezinu licu.

"Suck My fucking kurac kuja, rekao sam kako sam pljusnuo moj kurac na Carmen lice ponovno.

Carmen nagnutom prema naprijed i beogradske klinke zapečaćene joj usne okolo moj kurac. Evan Carmen širiti noge udaljeni i počeo srkati joj mokro maca. Carmen je oplakivanje oko moje vratila kao Evan jeli joj se. Dospio sam dolje da zgrabite svoje kljuse kao Carmen isisan moj penis. Osjećao sam se kao da sam bio idući u cum pa sam izvukao van i pao mi loptice u usta njezina. Evan rukom mi se da bismo trebali nagnuti se nad nju. Sjeo sam na futon i Evan zatraži Carmen dobiti na ruke i koljena i dalje sisati moj kurac.

Čak i onda zaglavi njegov penis u njoj maca za podmazivanje svoj penis i reče: "Carmen, znate li što dobro sluts get?" Carmen je guzate matorkemoj kurac iz usta i pogledao natrag preko ramena.

"Što oni dobiti?" upitala je zbunjena.

"Oni su dobili sjeban magarca", Evan, kazao je uzeo njegov penis iz vagine Carmen i prisilni do Carmen je zbijeno butthole.

"OH Fuck!" Carmen viknu kao Evan skliznula napaljene klinke njegov penis svi put gore joj dupe u jedan spor moždanog udara.

"Damn bitch ti si jebeni zbijeno", kazao je Evan spanked Carmen's magarca. On je osjetio Carmen stisnuti prema dolje na njegov penis s njom kao Butthole ruku upoznala svog obraza. Evan počela potisak i iz slanje šok-valova kroz Carmen mast magarac. Zgrabio sam Carmen kosu i gurnuo glavu dolje na moj penis opet i rekao joj da bi ga duboko u usta njezina. Evan počeo stvarno podijeljena u dva magarca uzrokuje Carmen uzeti moj kurac iz njezine usta do jaukanje u zadovoljstvo. Ja bih guzate crnkebrzo gurnuti svoju glavu natrag dolje na moj osovinu udarajući leđa joj grlo. Kombinacija Carmen's sisanče i promatranje Evan parati Carmen's magarca gore me je spremna da se sperma. Ja pucao učitavanje moje duboko u Carmen u usta. Ona gulped nakon svakog blast hit leđa joj grlo.

"Tako je kuja progutati moja sperma, guzate klinke rekao sam bez daha. Ja sam ustala iz futon i hodao na to bong i počeo da paket osobno drugu zdjelu. Evan je rekao Carmen sjesti gore na futon. On ju je uhvatio iza koljena i njezin skliznula dolje na futon. Zgrabio ju gležnjeva i stavite ih na njegova ramena. Evan od pokazali njegov penis back up Carmen's butthole. On podigne joj dupe gore od futon sa svaki udarac je debele zeneumočen duboko joj guzu.

"Ti se sviđa tvoj pooper, zar ne kurva? Evan zadirkivali. Evan pogledao tamo kod mene, zaglavi svojim jezikom van i stavi gore visi labavo znak. Evan potom izvukao njegov penis svi put van i onda natrag gore bušen joj dupe.

"OH SHIT!" Carmen vikao. Evan je odgurnuo u dubokim i pumpa ju šupak brzo. Carmen's tits i magarca su jiggling toliko sam tvrdo i slatke klinke opet počela moždanog udara moj penis. Carmen je trljanje joj klitoris energično i oplakivanje teško svaki put Evan's umočen kurac duboko u nju magare.

"Jebi Čak ste suzenje moje dupe gore!" Carmen moaned.

"Taj pravo trljati klitoris da je kuja, želim da se sperma u moj kurac se tvoj mast magarac, hajde ti glupa drolja želim vidjeti svršiš," Evan upita.

"Oh, oh shit, shit, I'm gonna CUM, OH FUCK, SHIT, FUCK! Carmen vikati kako je ona došla. Evan onda yanked njegov guzate pickepenis out, uhvatio Carmen je kosu i izvukao ju na koljena.

"Započeti motiku," Evan naredio. Pucao je ono što se već deset rafalom iz sperma u ustima Carmen.

"Sada progutati djevojčura," rekao je Evan sa cerenje. Carmen gulped Evan's sperma i otišao natrag u njegov penis sisanče da se ništa ostavio iza sebe. Zatim sam hodio do Carmen i yanked sisate klinke glavom prema mom penis i pokrila lice s sperma.

"Hvala kuja što je bilo dobro, omogućuje učiniti opet negdje", rekao je Evan bez daha.

"Jebi Evan, jeben ti moje dupe gore, da ste previše hardcore sisate pickeza mene", rekao je Carmen s licem prekrivena cum.

"Ti volio to drolja, ste bili oplakivanje kao kurva kad sam silovao guzicu," Evan odgovorio ponosno.

"Damn! It's 5:18 Imam da biste dobili spreman za rad, hvala za zdjelu Evan, vidjet ćete kasnije Jeff," Carmen je rekao kako je dobio i nestao u svoju sobu.

"Ta djevojka je guzate devojkekurva jebote čovječe," Evan blurted out.

"Znam, znao sam da će vam zajebavati joj nevine klinke nakon što sam saznala kako se slutty je bila posljednja noć." Rekao sam kako sam se spusti iz oblaka dima.

No comments:

Post a Comment