Thursday 1 April 2010

napaljene klinke

Volim dana kao što je ova
Moj prijatelj i volim ići na napaljene klinke plažu na topli ljetni dan. Mi pad djecu u školu i odlaze za osami dijelu kod stijena, gdje se može sunčati u toplesu. Naša tijela nisu savršeni, ali naši su još uvijek veseo tits i bez strija, možemo nositi bikini s ponosom.sisate plavuse

Stvorenja navike, dolazimo kod nas u isto vrijeme svaki dan. Mi skinuti na naš gaćice i širiti pokrivač na pijesku. Blagi povjetarac golica moje bradavice kao što sam prekapati u moju torbu za sunce ulja. Volim taj osjećaj i već mogu osjetiti trzanje dolje niže.guzate plavuse

Ulja osjeća toplo i ljepljivo kao što sam sipati velikodušan iznos u moj dlan. Okrećem se moj prijatelj sa odsjajem u mom oku. "Na mlade klinke tebi je red da ide prvi, ja vjerujem?"

Ona ceri vragolasto i čini sama udoban. Njezine oči su zatvorene kako ona basks u toplinu zraka. Nježna jaukati izmiče joj usne dok sam masaža uljem na svoje raskošne grudi. Njen vrh bradavice uživa pažnju i trza u preponama mojim povećava.

Mi prekidač uloga, a ja jedva mogu sebi sisate kuckesadržavati što je Tweaks moje bradavice na način na koji ona poznaje me stvarno uzbuđuje, posebno kada smo se gledali.

Pa proteklih mirovinu, s bijelom kosom i progib burag, stari čovjek prilagođava guzate kuckesvoju plivati gaćice. Ja mogu vidjeti trbuha od ovdje i čini mi osmijeh. Bilo minute sada on će pokupiti ručnik i sam poklopac, tako da on može zgodne klinke igrati bez da su vidjeli. Mi nismo jedina bića navike.

Blistavim s uljem mi bradavice stoje ram-štap ravno. Ležim na leđima i dalje uživati u show. Ja progutati moj dah kako joj prsti rade svoj put u moje gaćice. Mi gledamo jedni na druge i smiješiti. Eno mu ručnik.

Samo metara udaljenosti mogu vidjeti izraz na licu kao ona sisate zenevuče moje gaćice na stranu i daje mu puzavac pregled od mojih obrijati bikini zona. On to voli i tako do I. sam dosegnuti za nju tits i povucite na nju nipples kao izdužena gole klinke prstima skliznuti u mokrim mekoću mojih vaginalnih usana.

Nemojte me krivo shvatiti, volim ljude i nikada ne bi mogao uzeti u obzir vezu s jednom ženom. No, kada je u pitanju znajući što da pritisnete gumbe sisate plavuselicemjerje istukoše ženski dodir posebno sa prijateljima kao bliski kao nama.

Mi 'bio događaj ovaj jer smo bili šesnaest, a mi smo prvi otkrili zadovoljstvo igrati sa svake druge titties. Bili smo sunčajući se na plaži jedan dan, i ona je mi govori o svom iskustvu sa svojim novim dečkom. To me stvarno napaljene ribe uključen i sam je zamolio da mi pokazati točno kako je on fondled njezine grudi tako da sam mogao guzate matorkevidjeti što je to osjećao kao. Ona se nasmijala i rekao da sam ja znao što ona osjeća slično.

"Znam," Ja giggled, "Ali nema dječaka okolo u ovom trenutku. Osim toga želim vidjeti ako bilo koji su djevojke bolji u tome." guzate crnke

Nisam bio razočaran, a ni ona bila. Nakon toga, mi bi milovati svaki drugi kada smo ikada chance.We to u stražnjem dijelu automobila odjednom. Njezin očuh bio debele zenenas vozi do grada. Ona je ovaj ružičasti top na bez grudnjaka i vidio sam joj bradavice poking putem. Nisam mogao odoljeti brzo osjetiti. Njezin očuh nas vidjeli u stražnji pogled ogledalo. To me stvarno uključen. Vidio sam požuda u napaljene devojke njegovim očima kao što sam namjerno to učinio opet, puno hrabriji ovaj put.

Mi nikada nisu bili kratki dizala nakon toga. On je ponudio nas voziti svugdje. Mi uvijek će ga vratiti za naklonost stavljajući na malo pokazuju u stražnjem dijelu automobila. On ga je ljubio i tako smo učinili.

Nakon nekog vremena, mi razvijati od titties i koriste guzate pickenaše prste da istraži druga područja. Plaža je još uvijek naše omiljeno mjesto za to, ali smo također uživali eksperimentiranje u školi. Jedan od mojih sjećanja horniest je u tuševima nakon PE.

Naš učitelj je bio velik i stasit. I primjećivao joj napaljene matorke bulji djevojke ponekad, i to bi mi trzati. Bilo je kasno poslijepodne i moj prijatelj i ja ostao u tuš dugo nakon što su drugi otišli. Mi smo bili uživaju soaping jedni druge prema dolje, dodirivanje i prodding, oprezni da ne bi zvuk. Gledam gore vidjeti naš učitelj bulji u sisate pickenas s izrazom ostakljena. Sam buljila leđa sa izgledom izazova kao što sam valjane moji prijatelji bradavicu između palca i kažiprsta moje. Moj druge strane kliznuo prema dolje da joj trokutastog grm i pratiti liniju svoje zaliske.

Ne mogu da sadrže i sama bilo koji više, učitelj Uzeli off joj odjeću i nam se pridružio. Sjajna osoba ... koji je iskustvo nitko od nas nikada guzate devojkeneće zaboraviti. Poziv je krivulja učenja, a dječak je učimo. Njezina usta zatvorena preko moje bradavice su joj s druge strane postignut za moj prijatelj. Ona je isisan i zajebano s iskustvom koristeći svoje prste butch čekinjav da nas sperma.

Mi nikada ne ponavlja taj poseban avanturu, ali smo napaljene zene pronašli mnogo više. Kao vrijeme smo išli u crkvu na ispovijed. Niti od nas je katolička, ali da nije bilo važno. Mi smo stajali izvan okvira i priznao svoju potrebu da se dodiruju na javnim mjestima. Mi smo mogli čuti uzbuđenja u svećeniku je glas kao on nas je pitao da opišu ono što smo učinili jedni prema drugima. Kao što smo počeli govoriti u grafičkoj detalj je licni oglasi smsotvorio kutiju i pozvala nas unutra

Tražili smo daleko do star da se u školske uniforme. Pogotovo što smo već uklonili naše grudnjaka tako da naši tits utrljava protiv pamuk materijala naše košulje. Podigoh skuta njegove halje. Njegov kurac je bio ogroman, jer isturena od svoje otvorene letjeti. Ja undid gumbe na moju bluzu i gumiran savjet protiv moje bolne bradavice. Ja stenjali glasno kao moj sms oglasiprijatelj skliznuo dva prsta unutar moje mokro maca i tugged kao da bih bio prikazan.

Ne želeći svinjska sve vrele klinke zabave I zamijenili uloge s njom da joj daju okrenuti svojim debeli penis. Ona giggled i umetnuti u svoje dekoltea i isisan tip poput lizalica, dok sam igrao s njom klitoris. Ja se pobrinuli da ga mazati sa vlastitim sokovima kao što sam ja ne želim da se moj prijatelj upaljeno.

Neznan za nas pobožan katoličke otac troje su došli zajedno da prizna svoje grijehe. Gobsmacked po očima našeg antics, on je izvadio svoj kurac i počeo masturbirati. Mi smo se čuli šamaranje buka ga je tukao svoju meso iznad naših jecaje ekstaze. "Dvije glave su bolje od jedne", sms dopisivanjenašalio se moj prijatelj. Ona ga je uhvatio njegov član natečene i vukao ga u.

Bio sam intrigued prema očima njegove đumbir pubes. Ja nikada nije jebeno crvenokosa prije. Iako mu nije bilo probadanja kao mast kao svećenik je bio srednje dobi s lonac trbuh i tepih od đumbira kose pokrivene prsa. Otkrio sisate klinke sam ovaj konačan navrnuti i ja vrištala od užitka kao da mi je snažno tuklo u mene.

Kad god sam ga vidio se sa svojom obitelji uvijek bi dobili viziju mog mladog zrela za udaju tits odskakanje okolo i svećenik bori s njima kao što sam ga vozio kao kauboj. Nebeski.

Ovih dana kao odrasli s muževima i djecom naša iskustva su manje uzbudljiva, ali samo kao ugodne. I neka se malo jaukati kao moj prijatelj prst pronaći svoju G točka i mene dovesti na zadovoljavajući orgazam kao starac sms upoznavanjeeksplodira pod ručnikom. Volim sunčanih dana na plaži.

2 comments:

  1. ako imate nesporazuma u vezi ili su suprug ili supruga napustili dom bez ikakvog opravdanog razloga ili su jednostavno rekli da ih veza više ne zanima, ali želite ih vratiti u svoj život, možete brzo kontaktirati liječnika uroka zvanog Dr Ajayi rješenje jer mi je pomogao da vratim svog čovjeka nakon 9 mjeseci odvojenosti od njega snagom koju su mu prenijeli njegovi preci. možete ga dobiti na whatsApp: +2347084887094 ili e-pošti: drajayi1990@gmail.com za bilo koju vrstu čarolije koje se možete sjetiti, prvo sam bio u nedoumici Velikom dr. Ajayiju dao mi je do znanja da u životu ništa nije nemoguće i sada oči su mi otvorene.

    ReplyDelete